Social Side: Scopul caritabil al evenimentului

Taxele de participare vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor de organizare, cheltuieli publice alături de bugetul Asociației Municipale de Atletism București pe https://amabucuresti.ro.

Veniturile rămase în urma competiției (dacă rămân), vor fi utilizate pentru a sprijini activitatea competițională a Asociației Municipale de Atletism pe palierul copiiilor. Copiii au parte de 4-5 competiții dedicate lor, în fiecare an. Atleții seniori și juniori, au fiecare, câte 3-4 competiții anuale. Costurile de organizare ale acestor competiții depășesc uneori încasările întrucât participarea sportivilor în activitatea de atletism este din ce în ce mai mică. Mai grav de atât este că aceștia nu pot fi motivați printr-o premiere substanțială tot datorită lipsei de fonduri financiare sau materiale.

De aceea, vom fi fericiți să primim chiar și donații în premii destinate acestor copii, în condițiile în care respectivele produse sunt de calitate.

Deseori, în București vin sute de copii din cele mai îndepărtate orașe pentru a participa într-o competiție organizată profesionist, cu condiții, unde există pistă sau sală de atletism și bază materială (grație și Federației Române de Atletism). Aceștia nu intră în clasamentele campionatelor municipale din București (fiind legitimați la cluburi din afara orașului, neafiliate AMA) și nu sunt premiați niciodată. Ne dorim să putem premia și acești copii cu fonduri suplimentare de premiere.

Afterwork Athletics Championships este un eveniment destinat creării de fonduri pentru aceste campionate municipale.

Alte proiecte ale AMA București:

  1. Proiectul 10.000 de medalii pentru București
  2. Proiectul Baza materială pentru atletismul bucureștean
  3. Proiectul AMAB Startup
  4. Crosul Iubirii
  5. Cea mai complexă platformă cloud de management competiții