REGULAMENTUL OFICIAL
de organizare si desfasurare al evenimentului
Afterwork Athletics Championships

 

Sambata, 8 decembrie 2018, Sala de Atletism Lia Manoliu

Regulament modificat: 26.10.2018

Articolul (1)

Afterwork Athletics Championship este o competiție destinată companiilor, ONG-urilor și instituțiilor Statului. Scopul evenimentului este stângerea de fonduri pentru Campionatul Municipal de Copii.

Articolul (2)

Competiția este organizată de Asociația Municipală de Atletism București, organizațe inființată în baza Legii Educației Fizice și a Sportului Nr. 69 / 2000.

Articolul (3)

Prezentul regulament se aplică evenimentului Afterwork Athletics Championships, iar organizatorul își rezervă dreptul să modifice oricând paragrafele acestuia fără să anunțe explicit pe fiecare canal de comunicare. Ne asumăm responsibilitatea să anunțăm modificările importante pentru asigurarea transparenței și pentru o optimă colaborare în cadrul evenimentului.

Articolul (4)

Campionatele de Atletism din Timpul Liber / Afterwork Athletics Championships se desfășoară pe data de 08 decembrie 2018 în Sala de Atletism a Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu.”, conform programului stabilit de organizatori și anunțaț pe site-ul evenimentului, aac.amabucuresti.ro, în funcție de numărul de participanți pentru fiecare probă și în condițiile stabilite la secțiunea Program de Concurs.

 

Articolul (5)

Cum ajung?

Adresa Sălii de Atletism este: Maior Coravu nr. 36-38.

Reper: În apropierea Arenei Naționale, veți putea observa un bazin de înot în incinta unui complex ce se află pe partea cu Parcul Național 23 August. (partea dvs. stângă dacă v-ați poziționa cu spatele la Arena Națională).

Cea mai apropiată stație de metrou este „Piața Muncii”, aflată pe Magistrala 2, aproape de capătul „Dristor”. De la stația de metrou, se poate ajunge pe jos pe Bd. Basarabia, urmănd a se traversa Parcul Național „23 August”.

Stațiile RATB apropiate sunt: Aura Buzescu (liniile autobuz 104, troleibuzele 90 și 86) și Stadionul Național (linia tramvaiului 40).

Parcare

Pe Maior Coravu sunt disponibile mai multe locuri de parcare, ]n mod special ]n weekenduri. De asemenea, în incinta Complexului Sportiv sunt disponibile cca. 10-15 locuri de parcare ce se vor putea obține numai cu acreditări speciale de la organizatori. În mod prioritar, se va oferi accesul necontenit asistenței medicale, organizatorilor și forțelor de ordine publică după caz.

Harta Locației Evenimentului

Harta poate fi vizualizată dinamic la adresa web https://aac.amabucuresti.ro/page/harta

 

Articolul (6)

Campionatele de Atletism din Timpul Liber / Afterwork Athletics Championships se desfășoară pe data de 08 decembrie 2018 în Sala de Atletism a Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu.”, conform programului stabilit de organizatori și anunțaț pe site-ul evenimentului, aac.amabucuresti.ro, în funcție de numărul de participanți pentru fiecare probă și în condițiile stabilite la secțiunea Program de Concurs.

 

Articolul (7)

Înscrierile se vor realiza conform grilei anexate în prezentul regulament. Pentru a asigura calitatea evenimentului, dorim să fim foarte stricți cu privire la metodologia de înscriere a participanților. Oferim un grad de flexibilitate, dar vom aplica măsuri de limitare a înscrierilor întârziate, conform grilei:

** Pachetele non-Early Bird sunt dezactivate pentru această ediție! Se vor aplica pachetele early-bird pe toată durata înscrierilor.

 

                        

Perioada de înscriere

                

                        

Taxa de înscriere

                

                        

Înainte de 10 noiembrie                         2018

                

                        

50 lei / persoană                         pentru Original Kit

                        

70 lei / persoană pentru Premium Kit

                

                        

Între 10 nov.                         și 6 dec.

                

                        

75 lei / persoană                         pentru Original Kit

                        

90 lei / persoană pentru Premium Kit

                

                        

În ziua competiției și în limita locurilor                         disponibile

                

                        

100                         lei / persoană pentru Original Kit

                        

130 lei / persoană pentru                         Premium Kit

                

                        

Pentru echipe de 5 persoane

                

                        

Reducere 5%

                

                        

Pentru echipe de 10 persoane

                

                        

Reducere 10%

                

                        

Pentru echipe de 30 persoane

                

                        

Reducere 15%

                

                        

Pentru echipe de 100 persoane

                

                        

Reducere 25%

                

 

Persoanele care se înscriu în timpul competiției, au dreptul să o facă după achitarea suprataxei, cu cel mult 1 oră îniante de începerea probei pentru care se înscriu.

Participanții au drept de participare la oricâte probe doresc, atâta timp cât sănătatea fizică le permite.

 

Articolul (8)

1. Plata Online cu Cardul aici.

2. Transfer Bancar

3. Plată numerar vinerea precedentă competiției, între orele 10:00 și 12:00 sau între 17:00 și 19:00 (doar pentru Premium Kit).

Persoanele care nu pot achita taxa de participare din motive bine argumentate, vor putea să o achite în timpul competiției, cu cel mult 2 ore înaintea probei, dar numai cu anunțarea situației în timpul zilei de vineri, înaintea competiției.

Rugăm persoanele care nu doresc să mai participe sau care se răzgândesc, să anunțe din timp, pentru a putea fi optimizat programul de concurs înclusiv pentru actualizarea stocului de premii.

Taxele de participare pot fi restituite doar în vinerea precedentă competiției în intervalul 10:00 – 12:00. Înaintea acestei zile se pot face cereri de restituire a sumelor în condițiile renunțării la participare. Sumele ce nu se vor restitui vineri, se vor restitui prin virament bancar în ziua de luni imediat de după finalizarea competiției.

Restituirea sumelor se face doar pentru persoanele care nu mai doresc să participe.

Restituirea sumelor se va face cu oprirea unei garanții de 45% întrucât înscrierea la competiție aduce costuri suplimentare organizatorului care va lua măsuri pentru buna organizare a competiției în avans. Prin urmare, este necesară o minimă acoperire a pierderilor

 

Articolul (9)

Pentru participare, este inidcată prezentarea cu o adeverință medicală conform căreia se confirmă că persoana în cauză este aptă să efectueze un efort fizic de natura participării la competiție. Se acceptă și rapoarte de la medicina muncii. De asemenea, se vor completă declarații pe proprie răspundere a părților interesate să participe.

 

Articolul (10)

Datele personale prelucrate în timpul competiției au ca scop:

1. Anunțarea informațiilor importante despre organizarea competiției prin utilizarea următoarelor: adresă de email, nume, prenume, vârstă, sex, poziție la locul de muncă, loc de muncă, ocupație.

2. Anunțarea informațiilor promoționale din partea partenerilor evenimentului (poți fi chiar tu partener) prin utilizarea următoarelor: dresă de email, nume, prenume, vârstă, sex, poziție la locul de muncă, loc de muncă, ocupație.

3. Anunțarea unor situații de urgență sau a găsirii unor potențiale obiecte pierdute identificate ca fiind ale persoanei în cauză prin intermediul: apelului telefonic, contactării prin email.

4. Afișarea clasamentelor cu rezultatele oficiale prin utilizarea următoarelor date: nume, prenume, sex, vârsta, compania la care lucrează, poziția.

5. Crearea de albume foto în social media prin utilizarea unor fotografii personale din timpul competiției.

În cazul în care o persoană dorește să rămână anonimă, poate participa sub anonimat, iar rezultatele pot fi afișate în mod anonim. Înlocuirea datelor de identificare publice se va face prin intermediul unui cod ce se va aloca persoanei care a inițiat solicitarea de anonimizare/ștergere a informațiilor personale.

Persoanele anonime vor putea fi premiate doar în cazul în care se vor putea prezenta date de identificare reale, în scopul evitării fraudelor și acțiunilor de tip comportament nesportiv.

 

Articolul (11)

Organizatorii competiției dețin dreptul exclusiv de utilizare al imaginilor din cadrul competiției. Nicio altă entitate nu are dreptul de a utiliza aceste imagini. Totuși, persoanele fizice au dreptul de a solicita ștergerea imaginilor personale ori blurarea feței prin indicarea acestora (link direct) și prin trimiterea unor dovezi ce permit identificarea facială a persoanei în cauză.

 

Articolul (12)

Solicitarea intervenției asupra datelor cu caracter personal se poate realiza prin intermediul afterwork.amabucuresti.ro sau pe site-ul principal, amabucuresti.ro, ori la adresa de email secretariat@amabucuresti.ro.

Intervenția asupra datelor cu caracter personal face referire la actualizarea și modificarea informațiilor personale, la ștergerea acestora, ori la anonimizarea participării unei persoane, ori la modificarea acordurilor ori dezacordurilor exprimate explicit anterior.

 

Articolul (13)

Clasamentele individuale se vor realiza conform clasificărilor obținute în fiecare probă. În probele în care există mai multe serii, se va afișa rezultatul din fiecare serie și rezultatul final al tuturor seriilor agregate.

Echipele vor fi formate din organizații de sine stătătoare precum: societăți comerciale, instituții publice, ONG-uri.

 

Articolul (14)

Programul de concurs PROIECT se va anunța în ziua de miercuri precedentă competiției. Programul FINAL cu mici modificări (de ordinul minutelor) se va afișa vineri după-amiaza. Programul poate suferi modificări în funcție de numărul participanților înscriși.

Probele atletice AAC vor fi inserate în cadrul Cupei de Iarnă de Seniori, Tineret, Juniori 1,2,3, Veterani, competiție națională ce va avea loc în perioada 08-09 decembrie 2018.

Afterwork Athletics Championship va avea loc pe 8 decembrie 2018 (sâmbătă).

 

Articolul (15)

Fiecare rezultat al fiecărei probe are un punctaj calculat pe baza unor coeficienți de performață meniți să echilibreze discrepanțele dintre probele atletice și să creeze un termen de comparare.

Pentru a se putea stabili un clasament pe echipe, se va calcula o medie a acestor punctaje / scoruri.

Pentru aportul adus de către companiile cu participanți numeroși, scorul mediu se înmulțește cu 1.05 pentru fiecare membru al echipei.

Exemple de punctaje și formarea unui clasament pe echipe.

 

                        

Echipa

                

                        

Rezultate

                

                        

Scor mediu

                

                        

Punctaj final

                

                        

Loc

                

                        

Firma A

                

                        

A. George 4.76m la lungime (95 pct)

                

                        

95 pct.

                

                        

95 pct (fără bonus în                         lipsa unei echipe)

                

                        

4

                

                        

Firma B

                

                        

P Calin 9.83m la 100m (81 pct)

                        

 

                        

                        

M Andrei 45.87m la disc (105 pct)

                

                        

81+105= 186 / 2=

                        

 

                        

                        

93 pct.

                

                        

93 * 1.05 * 2 =97.65 pct.

                

                        

3

                

                        

Primaria C

                

                        

C. Septimiu 9.20s la 100m. (85 pct)

                        

 

                        

                        

F. Andrei 10.11s la 100m. (79 pct)

                        

 

                        

                        

A. Nicoleta 14.13s la 100m. (61 pct)

                        

 

                        

                        

R. Andreea 5.13m la lungime (106 pct)

                        

 

                        

                        

C. Mihai 9.31s la 100m (89 pct)

                

                        

85 + 79 + 61 + 106 + 89 = 420 / 4 =

                        

 

                        

                        

105 pct.

                

                        

105 * 1.05 * 4 = 114.25 pct.

                

                        

2

                

                        

ONG D

                

                        

O. Anabelle 12.41m la greutate (140 pct.)

                

                        

140 pct.

                

                        

140 pct (fără bonus în                         lipsa unei echipe)

                

                        

1

                

 
 

                        

Echipa

                

                        

Rezultate

                

                        

Scor mediu

                

                        

Punctaj final

                

                        

Loc

                

                        

Firma A

                

                        

A. George 4.76m la lungime (95 pct)

                

                        

95 pct.

                

                        

95 pct (fără bonus în                         lipsa unei echipe)

                

                        

4

                

                        

Firma B

                

                        

P Calin 9.83m la 100m (81 pct)

            

Articolul (16)

Taxele de participare vor fi utilizate pentru acoperirea cheltuielilor de organizare, cheltuieli publice alături de bugetul Asociației Municipale de Atletism București pe https://amabucuresti.ro.

Veniturile rămase în urma competiției (dacă rămân), vor fi utilizate pentru a sprijini activitatea competițională a Asociației Municipale de Atletism pe palierul copiiilor. Copiii au parte de 4-5 competiții dedicate lor, în fiecare an. Atleții seniori și juniori, au fiecare, câte 3-4 competiții anuale. Costurile de organizare ale acestor competiții depășesc uneori încasările întrucât participarea sportivilor în activitatea de atletism este din ce în ce mai mică. Mai grav de atât este că aceștia nu pot fi motivați printr-o premiere substanțială tot datorită lipsei de fonduri financiare sau materiale.

De aceea, vom fi fericiți să primim chiar și donații în premii destinate acestor copii, în condițiile în care respectivele produse sunt de calitate.

Deseori, în București vin sute de copii din cele mai îndepărtate orașe pentru a participa într-o competiție organizată profesionist, cu condiții, unde există pistă sau sală de atletism și bază materială (grație și Federației Române de Atletism). Aceștia nu intră în clasamentele campionatelor municipale din București (fiind legitimați la cluburi din afara orașului, neafiliate AMA) și nu sunt premiați niciodată. Ne dorim să putem premia și acești copii cu fonduri suplimentare de premiere.

Afterwork Athletics Championships este un eveniment destinat creării de fonduri pentru aceste campionate municipale.

Alte proiecte ale AMA București:

1. Proiectul 10.000 de medalii pentru București

2. Proiectul Baza materială pentru atletismul bucureștean

3. Proiectul AMAB Startup

4. Crosul Iubirii

5. Cea mai complexă platformă cloud de management competiții

 

Articolul (17)

Voluntariatul este o activitate utilă celor care doresc să se dezvolte în anumite domenii precum: marketing și management sportiv, organizarea evenimentelor, vânzări, business to business, partnership management, venue management, web design, social media marketing ș.a.m.d.

Recomandăm voluntariatul celor care doresc să aibă parte de o dezvoltare personală, de o experiență interesantă sau celor care doresc să se implice în societate oferindu-i ceva înapoi.

Pentru cereri de voluntariat, vă rugăm să vă adresați prin email la secretariat@amabucurești.ro sau să completați formularul de pe site-ul evenimentului.

 

Articolul (18)

Organizatorii competiției dețin dreptul exclusiv de utilizare a imaginilor din cadrul competiției. Nicio altă entitate nu are dreptul de a utiliza aceste imagini.

Nicio entitate juridică sau persoană fizică neautorizată nu au dreptul să fotografieze participanții competiției fără o acreditare din partea organizatorului.

Nicio entitate juridică sau persoană fizică neautorizată nu au dreptul să utilizeze imaginile din cadrul competiției fără un aviz sau acord explicit al organizatorului principal al competiției.

Participanții au dreptul să realizeze propriile fotografii cu telefonul mobil, au dreptul să-și creeze postări live și selfie-uri.

 

Articolul (19)

Orice companie sau persoană fizică poate deveni susținător al Afterwork Athletics Championships sau al Asociației Municipale de Atletism București.

Am fi deosebit de recunoscători pentru fiecare medalie primită sau pentru fiecare pix în plus. Aveți la dispoziție formularul de contact al AMA București, prin intermediul căruia puteți solicita o discuție. Vă vom apela cu drag atunci când veți avea nevoie de mai multe informații.

 

Articolul (20)

Este interzisa participarea la eveniment a persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice/droguri sau care se afla sub influenta acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a evenimentului.

            Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona evenimentului de catre Organizatori, chiar cu sprijinul organelor de Politie, daca va fi cazul.